top of page
  • Foto van schrijverAdmin

PK Jeugdmeeting MOL 2018

Bijgewerkt op: 26 jun. 2018


16 BONH atleten streden zaterdag 3 juni voor een plaatsje op het provinciaal podium.

In de voormiddag kwamen Fien en Ella in actie bij het verspringen en Jannes bij het hockeybalwerpen. Op de middag vonden de spurtnummers plaats. Anouck, Hannah, Kiara, Fien, Stef, Ella, Ines, Korneel en Jannes verdedigden onze clubkleuren op de 60m. Iets later deed Cédric dit op de 80m en behaalde hiermee de eerste (zilveren) medaille van de dag.


In de namiddag gingen Wout en Stef verspringen. Kiara, Tibe en Wout liepen nog een knappe 600m. Tibe liep een groot stuk op kop, maar moest in de laatste rechte lijn jammer genoeg de duimen leggen voor een atleet van Lier. Hij behaalde hiermee een mooie tweede plaats, de tweede medaille voor BONH van de dag.


Emma, Mirte, Korneel en Cédric waagden zich nadien aan de iets langere 1000m. Intussen zette Ines haar beste beentje voor bij het hoogspringen en sprong knap over 1m 10 cm. Cédric liep een groot stuk in derde positie, maar kon in de eindspurt nog één atleet voorbij steken en werd daarmee tweede, zijn tweede zilveren medaille van de dag. Terwijl hij stond te blinken op het podium gaf Siemen het beste van zichzelf bij het speerwerpen en verdedigde daarmee als laatste atleet van de dag de kleuren van onze club.

Aan alle deelnemers een dikke proficiat voor de knappe prestaties!

Foto’s namiddag.

Foto’s van de voormiddagproeven volgen nog.


Verslag: Maarten Dewil

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page